Toekomst van Uitgeest

Wat vindt u belangrijk in Uitgeest? De gemeente Uitgeest onderzoekt op dit moment samen met onderzoeksbureau Necker de eigen bestuurskracht. Met de uitkomsten worden toekomstscenario’s opgesteld. Dit onderzoek vindt plaats in opdracht van de gemeenteraad van Uitgeest. 

Het doel van dit onderzoek is om met een open blik en deskundige begeleiding te kijken naar de beste toekomst van de gemeente Uitgeest. De gemeenteraad wil actief betrokken zijn en keuzemogelijkheden hebben bij het selecteren van scenario's. Bovendien vindt de raad het belangrijk dat de inwoners van Uitgeest de kans krijgen om hun visie en oordeel te delen over deze toekomstscenario's.  

Geef uw mening

De toekomst van Uitgeest gaat alle inwoners uit de gemeente aan. Om zoveel mogelijk inwoners hierbij te betrekken kan elke inwoner van Uitgeest een online vragenlijst invullen. Deze is gemakkelijk in te vullen. 

Bent u digitaal minder vaardig dan kunt u een papieren versie van de vragenlijst opvragen via 0800-75 75 755. Op deze manier worden álle inwoners bereikt.

In deze vragenlijst kunnen inwoners van Uitgeest hun mening geven over de toekomst van Uitgeest. Hiermee kunnen we achterhalen wat inwoners belangrijk vinden en wat juist niet, en waar ze trots of juist minder trots op zijn. 

Bijvoorbeeld op het gebied van voorzieningen, verenigingen, bereikbaarheid en betaalbaarheid. Daarbij kunnen we ook zien of er verschillen zijn tussen bijvoorbeeld de verschillende delen van de gemeente en leeftijdsgroepen. 

Resultaten

De resultaten uit deze vragenlijst worden meegenomen in de keuzes die de gemeenteraad gaat maken over de toekomst van Uitgeest.

Contact

Gemeente Uitgeest
Middelweg 28
1911  EG Uitgeest

Whatsapp: +31 6 821 592 96 
info@uitgeest.nl
+31 251 36 11 11 

Denk mee over Uitgeest is een initiatief van de gemeente Uitgeest.

 
 
Cookie-instellingen